Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

LeakLookin vesiturva tuo lisäarvoa EnerKeyn asiakkaille.

Moni kiinteistö- ja taloyhtiö on panostanut kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Ne hallitsevat omaa energiankulutustaan ja ovat pystyneet saavuttamaan säästöjä kulutuksessa. Nyt taloyhtiöitä kiinnostaa myös vesiturva. Miten paljastaa kiinteistöissä turha tiputtelu ja ehkäistä vesivahingot?

– Helposti. Taloyhtiön ei tarvitse hankkia energianhallintajärjestelmän lisäksi uutta järjestelmää päästäkseen kiinni kiinteistöjen vesidataan. LeakLook-palvelu voidaan yhdistää taloyhtiön olemassa olevaan energianhallintajärjestelmään. Näin taloyhtiö saa jatkossa hälytykset vesivuodoista sekä vedenkäytön häiriöistä, AQVA.IO:n Ville Strandman kertoo.

– Taloyhtiöillä ja kiinteistöjen omistajilla on selvästi kiinnostusta vesiturvapalveluille. LeakLookin avulla voimme palvella asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin, EnerKeyn Technical Account Manager Eerik Soininen sanoo.

Oulun kaupunki on hyvä esimerkki yhteistyön hyötyjistä. Oulun kaupungilla käytössä olevasta LeakLook-palvelusta siirretään automaattisesti kulutusdata myös EnerKeyhin.

EnerKeyllä panostetaan huomattavasti liitettävyyteen

EnerKey on liitettävissä kattavasti yleisimmin käytössä oleviin kiinteistöylläpidon järjestelmiin, kuten sähköisiin huoltokirjoihin ja rakennusautomaatioon yli 80 rajapinnan kautta. LeakLook-palvelu tuo EnerKeyn asiakkaille selvää lisäarvoa, joten vesiturvapalvelun liittäminen EnerKeyhin oli hyvin luonnollista.

EnerKeyn Saas-palvelua käyttää yli tuhat vastuullista organisaatiota kiinteistöjen kokonaisvaltaiseen energianhallintaan, kulutusten seurantaan ja päästöraportointiin. EnerKeyllä hallitaan jo sadantuhannen mittapisteen tuottamat kulutustiedot yli 15 000:ssa kiinteistössä.

– AQVA.IO ei toimita meille vain vesidataa LeakLookin kautta, vaan hyvää yhteistyötä asiakkaamme parhaaksi. Yhteistyössä voimme ohjata asiakkaiden tekemistä kestävän kehityksen suuntaan, Soininen jatkaa.

Vesiturva taloyhtiölle ja kiinteistöille? Ota yhteyttä.

Ville Strandman
040 524 3643
ville@aqva.io

Eerik Soininen
Technical Account Manager
040 631 1469
eerik.soininen@enerkey.com