Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Reaaliaikainen vedenkulutuksen seuranta aina saatavillasi

Festum Softwaren ja LeakLookin yhteistyö mahdollistaa vesiturvan ja läpinäkyvän vedenkulutuksen seurannan Hausvise-isännöintiohjelmistossa. Vakuutusyhtiöt korvaavat vuosittain vesivahinkoja noin 170 milj. euron edestä. Samaan aikaan teknologia mahdollistaa jo vesidatan hyödyntämisen, jotta kaikenlaisissa käyttökohteissa voitaisiin ennakoida vuotoja sekä tehdä parempia päätöksiä vedenkulutuksessa.

LeakLookin tuottamat datan avulla voidaan seurata reaaliaikaisesti taloyhtiön ja huoneistojen vedenkulutusta sekä havaita mahdolliset vuodot ajoissa. Esimerkiksi pikkuhiljaa tiputtelevasta WC-istuimen säiliöstä saattaa vuositasolla koitua jo useamman tuhannen euron lasku. Reaaliaikaisen datan avulla tämänkin kaltainen häiriö vedenkulutuksessa voidaan havaita ajoissa ja saattaa asia korjaukseen.

Hausvise ja Leaklook ovat molemmat mukana vuoden 2018 isännöintipäivillä. Poikkea osastoillamme kuulemaan lisää yhteistyöstä ja keskustelemaan isännöinnin uudesta ajasta! Löydät meidät osastopaikalta 23. Nähdään messuilla!

Lue lisää LeakLook-palvelusta taloyhtiöille: https://leaklook.io/taloyhtiolle/

Lue lisää Hausvisesta: Isännöinnin uusi aika