Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Jari Koskinen tahtoi taata uuden kodin kokonaisvaltaisen turvallisuuden. Porin asuntomessualueelle kohonnut kivitalo on LeakLookin avulla älykkäästi vesiturvallinen.

Asuntomessut 2018 esitteli Porissa modernia rakentamista sekä ratkaisuja hyvään, turvalliseen ja helppoon asumiseen läpi koko ihmiselämän. Messualueelle valmistui kivitalokohde, jossa otettiin käyttöön LeakLook-vesiturvapalvelu. Palvelu mahdollistaa vesivahinkojen torjumisen sekä vedenkulutuksen reaaliaikaisen seuraamisen.

– Moni ajattelee, että vesivuodot ovat vain vanhan talon ongelmia. Uudessakin talossa pitää ehdottomasti kiinnittää huomiota vesiturvaan. Messutalomme on hyvä esimerkki siitä. Vaikka kaikki painekokeet ynnä muut oli toteutettu kuten pitääkin, pääsi siitä huolimatta jokin liitin vuotamaan. Sanoisin siis, että uusi talo on vähintään yhtä tärkeä suojata kuin vanhakin, toteaa Jokilammi-kivitalon rakennuttaja Jari Koskinen.

Vesiturvapalvelu valvoo puolestasi

Jokilammissa on huoneistoalaa 148 neliötä kahdessa kerroksessa, ja suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheen tarpeet.

– Haluamme uudessa talossa taata turvallisuuden kokonaisvaltaisesti. Yksi tärkeimmistä turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä on veteen liittyvien vahinkojen ennaltaehkäisy. Vesivahingon kasteleman talon korjaaminen on äärimmäisen hankalaa. Otamme talossamme käyttöön kaikki mahdolliset keinot vesivahinkojen välttämiseksi, Koskinen sanoo.

LeakLook-vesiturvapalvelu koostuu vesimittarinlukijasta sekä hälytyspalvelusta. Vesiturvalaite on mahdollista asentaa perinteisiin vesimittareihin, joissa kulutus esitetään numeroilla ja viisareilla. Asentaminen tapahtuu helposti ilman LVI-ammattilaista. Koskisten messutalossa LeakLook asennettiin tekniseen tilaan, josta lähtee veden pääsyöttö.

– Helppokäyttöisyys, varmatoimisuus ja kustannustehokkuus ratkaisi valintamme LeakLook-palvelun eduksi. Laitteen asentamiseksi ei vaadita liitoksia, reikiä tai jatkopätkiä. Laitteen asentaminen onnistuu itse.

Lukijalaitteen konenäkö tulkitsee vesidataa ja lähettää vuotohälytyksen epänormaalista tai liiallisesta vedenkulutuksesta. Palvelu mahdollistaa myös veden etäseurannan. Sen avulla näkee, mihin vettä kuluu ja kuinka paljon.

– Vedenkulutuksen etäseuranta on tämän palvelun bonuselementti. Pääpaino kohdallamme on nimenomaan vuotohälytyksen saaminen, mikäli sellainen tapahtuisi, Koskinen päättää.