Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Kun hallittavana on monta kiinteistöä, on keskitetty digitaalinen talotekniikkapalvelu kuin oikea käsi. LeakLook istuu näppärästi osaksi Talotohtorin kokonaisratkaisua.

Talotohtorissa tehdään töitä rakennusten energiatehokkuuden eteen. Yrityksessä tunnistettiinkin tarve vedenkulutuksen seurannalle ja vuotovahdille. Ratkaisu kysyntään oli lopulta helppo. LeakLook-vesiturvapalvelu integroitiin osaksi Talotohtorin palvelua.

– LeakLook-ratkaisu on kustannustehokas tapa digitalisoida vesimittareista saatava vesidata. Koimme järkevämmäksi tehdä yhteistyötä osaavan kumppanin kanssa, kuin opetella samaa teknologiaa itse, kertoo Talotohtorin toimitusjohtaja Janne Heinonen yhteistyöstä.

Laadukas ja luotettava vuotovahtipalvelu pitää kiinteistöstä huolta ja säästää parhaimmillaan käyttökustannuksissa.

Talotohtorin älykkäät ratkaisut tehostavat kiinteistöjohtamista ja auttavat rakennusten kunnossapidossa. Taloyhtiöiden edustajat, isännöitsijät ja kiinteistöpäälliköt näkevät Talotohtorin yhdestä palvelusta kaiken talotekniikkadatan. LeakLook-vesiturvapalvelu on asennettu osaksi Talotohtorin palvelua viiteen eri käyttöpaikkaan.

– Jatkuva veden valvonta on asiakkaille merkittävä arvo. Hälytys mahdollisesta vesivuodosta saadaan heti, jolloin tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin ryhdytään välittömästi. Laadukas ja luotettava vuotovahtipalvelu pitää kiinteistöstä huolta ja säästää parhaimmillaan käyttökustannuksissa, Heinonen sanoo.

Sekä Talotohtori että AQVA.IO tahtovat olla rakentamassa älykkäitä kaupunkeja. Vuotovahti-ominaisuuden ohella LeakLookin tarkka vedenkulutuksen seuranta tarjoaa tärkeää kulutustietoa ja näyttää näin tietä fiksumman veden käytön suuntaan. Kummatkin yritykset uskovat tulevaisuuden alustatalous-ajatteluun.

– Eri osaajien teknologiaratkaisut samassa paketissa tarjoavat kiinteistöhuollolle luotettavaa helppoutta arjen työhön. Talotohtorinkin asiakkaat saavat olla varmoja, ettei vesivahinkoja tule tai niistä koidu kustannuksia, AQVA.IO:n Ville Strandman sanoo.