Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Taloyhtiön kulutustiedot saa jatkossa kätevästi yhdestä paikasta.

Tapiolan Lämpö, Fortum ja LeakLook kehittävät yhdessä energiankulutuksen seurantapalvelua, jossa kiinteistön lämmön, sähkön ja veden kulutustietoja voidaan seurata yhden käyttöliittymän kautta. Palvelussa kiinteistön vesimittarin päälle asetetaan lukijalaite, jonka avulla kiinteistön vedenkulutusta voidaan seurata reaaliajassa sekä saada hälytyksiä poikkeavasta kulutuksesta esim. vessanpyttyjen vuotamisesta. Palveluun kuuluu myös helppo ja havainnollinen sähköpostiraportti kuukausittain.

Palvelua pilotoidaan kahdessa Tapiolan Lämmön isännöimässä taloyhtiössä kesän aikana ja tarkoituksena on, että palvelu on kaikkien taloyhtiöiden saatavilla syksyllä.

LeakLook-palvelun Ville Strandman on innoissaan uudesta palvelusta, jossa kaikkia kiinteistön kulutustietoja voidaan seurata yhdestä paikkaa. Loppukäyttäjän ei tarvitse kirjautua moneen eri järjestelmään, jotta pääsee käsiksi kulutustietoihin, vaan kaikki näkyy kätevästi yhdestä paikasta.

Lue lisää LeakLookin ja Fortumin yhteistyöstä tästä

Lisätietoa:
Anne Salonen, 040 8307898, anne.salonen@fortum.com
Ville Strandman, 040 524 3643 ville@aqva.io