Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

LeakLook-palvelun huoneistokohtaiset vesimittarit integroitavissa Hausvise-isännöintijärjestelmään

Vedenkulutusdata ohjautuu sujuvasti nyt niin päävesimittarin kuin huoneistokohtaisten mittareiden osalta järjestelmään.

Vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä julkaistu LeakLook-huoneistokohtainen vedenmittaus on saanut asiakkailta positiivisen vastaanoton. “Vedenkulutuksen laskuttamista koskeva lakimuutos on selkeästi noteerattu ja asiakkaat ovat uteliaita palvelusta ja sen hinnoittelusta”, iloitsee LeakLook-palvelua kehittävän AQVA.IO:n toimitusjohtaja Ville Strandman.

Yhteistyö digitaalista isännöintijärjestelmää tarjoavan Hausvisen kanssa on looginen jatkumo jo pidempään jatkuneelle kumppanuudelle.

”LeakLook on alusta alkaen ollut Hausvisen näköinen kumppani nykyaikaisen ja jatkuvasti kehittyvän tuotteensa ansiosta. Kumppanuuden ansiosta Hausvisen käyttäjät pääsevät hyödyntämään LeakLookin tuottamaa dataa suoraan tutussa Hausvise-ympäristössä”, kertoo Hausvisen myyntijohtaja Petri Harjula.

“Hausvise-järjestelmä mahdollistaa vedenkulutusdatan keräämisen suoraan palveluun ja sitä kautta myös isännöitsijän suorittama monitorointi ja laskutus helpottuu. LeakLook-palvelusta on haluttu tehdä helposti integroitava tuote, joka mahdollistaa datan sujuvan kulkemisen haluttuun järjestelmään”, Strandman toteaa.

Markkinoiden ensimmäinen koko kiinteistön vedenkäyttöä seuraava järjestelmä on nyt tilattavissa. Palvelu seuraa kiinteistön vedenkäyttöä huonekohtaisilla vesimittareilla ja kiinteistön yhteisten tilojen mahdollisia vuotoja erillisellä päävesimittarin lukulaitteella.

Lisätietoja
Ville Strandman, toimitusjohtaja
040 524 3643,
ville@aqva.io
www.leaklook.io

Hausvise on Festum Softwaren helppokäyttöinen isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Hausvise yhdistää taloyhtiön toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen helppokäyttöiseen pakettiin.

Lisätietoa Hausvisesta: https://hausvise.fi/