Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Yhdessä eteenpäin!

Älykkään mittausteknologian myötä kiinteistössä voidaan seurata lähes mitä vain, muun muassa vedenkulutusta, lämpötilaa, ilmanlaatua ja paine-eroa reaaliaikaisesti etänä.

Hämeenlinnalainen Greenup Group Oy on kehittänyt kiinteistöille uuden sukupolven palvelukokonaisuuden, jonka avulla tehostetaan kiinteistön energiataloutta selvittämällä missä energiaa kuluu turhaan ja mistä epäkohdat johtuvat. Tämän myötä saadaan vietyä kiinteistön olosuhteet aivan uudelle tasolle ja saadaan karsittua turhat kulutuspiikit, jatkuvalla mittauksella ja optimoinnilla. Energiakustannukset ja hiilijalanjälki laskevat myös huomattavasti. Uuden palvelukokonaisuuden avulla on helpompi päästä päästö- ja säästötavoitteisiin entistä nopeammin, varmemmin, ja kustannustehokkaammin!

”Kiinteistöissä tapahtuviin olosuhdemuutoksiin voidaan reagoida reaaliajassa. Kiinteistön omistajan ei enää tarvitse rekrytoida omia resursseja kiinteistöjen hallinnointiin.” – Timo Raulamo

LeakLookin ja Greenupin yhteistyön kautta Greenup voi tarjota asiakkailleen entistä laajempaa seurantapalvelua järkeistämällä kiinteistön energian- ja vedenkäytön tarkan seurannan tekniikan ohjauksen avulla. Samalla turvataan myös terveellinen sisäilma ja kiinteistön pitkä elinkaari.

GreenUpin toimitusjohtajan Timo Raulamon mukaan jokainen kiinteistö hyötyisi reaaliaikaisesta olosuhteiden ja kulutuksen seurannasta. Merkittävin hyöty on ehdottomasti rahanarvoinen säästö kiinteistöjen alati kasvavissa jatkuvissa kuluissa. Vahvalla osaamisella ja uusimman tekonologian avulla taataan rakennusten pitkä elinkaari, parannetaan energiatehokkuutta ja vähennetään päästöjä.  LeakLookin ja GreenUpin palveluiden yhteistyön myötä syntyy kulutustietoisuutta, energiasäästöjä – eteenkin lämpimän veden kulutusta ajatellen – ja tietenkin, yleisesti vedenkulutuksen säästöjä. LeakLook – palvelu mahdollistaa odottamattoman suuren vedenkulutuksen havainnon, kuten vesivuodot, ja hälyttää niistä hyvissä ajoin. Yhteistyö mahdollistaa toisin sanoen myös vakavien ja kalliiden seurausten ehkäisyn. Raulamo huomauttaa, että LeakLookin ja GreenUpin yhteistyöllä vaikutetaan turhien päästöjen syntymiseen josta asiakkaat ja luonto kiittää!

Raulamo suosittelee ensin optimoimaan kiinteistön energiatalouden kuntoon, jonka jälkeen määritetään kustannustehokkaimmat uusiutuvien energioiden ratkaisut.

Kiinteistöjen yleisimpiin haasteisiin kuuluvat haitalliset vesivahingot ja turha energian käyttö – näin LeakLookin ja Greenupin yhteistyöllä voidaan ehkäistä myös vedenkulutukseen liittyvät turhat kustannukset, vesivahingot, ja kalliit remontit.