Myynti / Sales: +358 40 564 1756 / sales@leaklook.io - Asiakaspalvelu / Customer service: +358 44 970 1284 help@leaklook.io

Aqva.io Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut yhtiön edellisen toimitusjohtajan Ville Strandmanin siirtyessä uusiin tehtäviin. Aqva.io Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Karl Sandelinin. Sandelin aloitti toimitusjohtajan tehtävät elokuun alussa 2022 ja samalla hänestä tuli yhtiön osakas.

Sandelin on toiminut pitkään kiinteistöalalla monipuolisissa kehitys- ja neuvonantotehtävissä, viimeksi Enter Advice Oy:n toimitusjohtajana. Ville Strandman jatkaa työtä yhtiön hallituksessa.

”On hienoa saada Kallen osaaminen LeakLookin käyttöön. Hänellä on vahva osaaminen kiinteistöalasta sekä kokemusta vaativista liikkeenjohdon tehtävistä ja erinomaiset edellytykset kasvattaa yhtiötä yhdeksi maan johtavista vedenmittauspalveluita tarjoavista yrityksistä”, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Mäkivaara sanoo.

 

”Aqva.io yrityksenä ja LeakLook-palvelu on merkittävä tekijä Suomen kiinteistöjen ja taloyhtiöiden vesidatan ja -turvallisuuden alalla. Yhtiön osaaminen sekä tekniikka on edistyksellistä ja siksi huikea mahdollisuus. Keskitymme jatkossa vahvasti liiketoiminnan kasvattamiseen niin Suomessa kuin ulkomailla. Asumisen ja kiinteistöjen ylläpidon nousevat kustannukset sekä huomion kiinnittäminen entistä enemmän energian säästämiseen ja energiakulutuksen mittaamiseen boostaavat alaa nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa Sandelin.

 

”Villen johdolla yhtiöstä on kehittynyt luotettu vesidatan toimittaja laajalle ja monipuoliselle asiakaskunnalle. Iso kiitos Villelle hänen merkittävästä tähänastisesta panoksestaan yrityksen rakentamisessa ja johtamisessa moderniksi palvelualan yhtiöksi”, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Mäkivaara sanoo.

 

”Haluan kiittää hienosta tähänastisesta matkasta upeiden ihmisten kanssa. On ollut suuri ilo työskennellä Aqva.io:lla ja nähdä yhtiön voimakas kehittyminen. Toivotan koko yhtiölle ja kaikille sen työntekijöille parasta mahdollista menestystä”, Ville Strandman sanoo.

 

Lisätiedot:

Jarkko Mäkivaara, puh. 040 823 1673

Karl Sandelin, puh. 040 564 1756

Ville Strandman, puh. 040 524 3643